Hírek

Kábítószer is volt a szalámi mellett


A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába még kedden a kora reggeli órákban érkezett bejelentés, miszerint Szegeden a Jósika utca egyik ingatlanának pincéjébe betörtek, és onnan mintegy 100 kilogramm vegyes füstölt húsárut tulajdonítottak el.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának információ alapján tartottak házkutatást tegnap egy Felhő utcai ingatlanban. A rendőrök egy udvari tárolóhelyiségben lefoglalták a lopott szalámi egy részét, összesen 16 szálat. A rendőrök elfogtak és előállítottak egy 17 és egy 19 éves szegedi fiatalembert, akik ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A szalámik mellett a Felhő utcai lakásban, valamint annak kertjében elásva kábítószert is találtak a nyomozók. A házkutatás alatt érkezett oda egy másik fiatalkorú szegedi lakos, aki marihuánát akart vásárolni, ezért a rendőrök őt is előállították.

A Szegedi Rendőrkapitányság az ügy 17 éves terheltjét őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. A rendőrök a megtalált szalámit már visszaadták a sértettnek.

MH-CSMRFK