Hírek

Lázár máris leadott 3200 aláírást a választási irodán


A helyi választási bizottságtól az ajánló íveket kikérő 28 jelölt és jelölő szervezet közül ma késő délelőtt elsőként adta le az ajánlásához szükséges aláírásokat tartalmazó íveket Lázár János. A Fidesz-KDNP egyéni képviselő-jelöltje nem aprózta el, az aktivisták által összegyűjtött több mint 6000 aláírás közül 3200-at bocsátott – nagy médiaérdeklődés közepette – a bizottság vezetője, Korsós Ágnes címzetes főjegyző rendelkezésére.

– Szeretném megköszönni a segítségüket azoknak választásra jogosult makóiaknak, hódmezővásárhelyieknek és a környékbeli falvakban élőknek, akik az új választási íven a Fidesz-KDNP szövetséget, illetve jómagamat ajánlották a helyi választók figyelmébe! Már az első napon összegyűlt a szükséges aláírás. 500 makói, hódmezővásárhelyi és a kistérségben élő aktivistánk idáig több mint hatezret gyűjtöttek össze – jelentette be rögtönzött sajtótájékoztatóján.

Lázár János nyilvánosan megköszönte a makóiak és vásárhelyiek bizalmát.

Lázár János kifejezte azon reményét, hogy az ajánlások mértéke hozzájárul ahhoz, hogy el tudja majd nyerni a választópolgárok bizalmát az április 6-i választáson.
Hírportálunk kérdésére Lázár János – aki megköszönte a párt aktivistáinak eddig munkáját is – elmondta: a makóiak és a vásárhelyiek közel azonos arányban írták alá az ajánlási íveket.
Makón ma este a polgári szalon rendezvényével kezdődik a jelölt választási rendezvényeinek sorozata, mely a jövő héten lakossági  fórumokkal folytatódik a makói és a vásárhelyi térségben.

MH