Hírek

A Sipos duó és a Keselyűk vitték el a fődíjat


Bojtor Boglárka – Makó

A farsangi vetélkedőn rengeteg egyéni versenyző vett részt. A feladatok változatosak voltak, és sok-sok izgalmas percet okoztak a korcsolyázóknak és a közönségnek egyaránt. Az egyszerű váltóversenyt a Tourinform munkatársai különböző tárgyakkal bonyolították meg. Egyik körben kanálon egyensúlyozva kellett narancsot vinni a másik oldalra, mindezt szlalomozva, majd tálcán lufit, ami előfordult, hogy ki is durrant. A legizgalmasabb feladatok egyikeként a páros valamely tagjának szemét farsangi maszkkal takarták el, csapattársa pedig navigálta, miközben bójákat kerülgetett.

Többféle feladattal is meg kellett birkózniuk a versenyzőknek.

A versenyzők minden tagja farsangi maskarában jelent meg. A jégen volt leopárd, civil mikulás, jégrocker, tűz- és jégkirálynő és jó pár macska is. Az ő vetélkedésüket követték a csapatok: a Smile és a Keselyűk. Nekik már a pályát is átrendezték és eltérő feladatokat kaptak, amit a csapat összes tagjának teljesítenie kellett. Előfordult, hogy a csapatmunka is érvényesült, amikor kígyó formában szlalomoztak, anélkül, hogy az szétszakadna.

Még a lufit is tálcán vitték.

Az egyéni versenyeket a családi flúgos futamról már ismert Sipos duó nyerte, ők Hagymatikum belépőt kaptak. A csapatok közül pedig a Keselyűk bizonyultak eredményesebbnek, csapatmunkájukat a Kalandparkban tökéletesíthetik majd. Ennek ellenére az összes nevező boldogan, oklevéllel, és csokival térhetett haza, a verseny után pedig maradhatott a jégen bulizni.

További képeink: