Makó

Napsütéses, kellemes idő Makón


A gyorsforgalmi utak burkolata a Dunántúlon általában vizes vagy sónedves, de az M1-es komáromi, valamint az M3-as gödöllői és ófehértói szakasza már száraz. A főutak burkolata a Dunántúlon vizes, sónedves. A keleti országrészben többségében száraz, de Baja környékén hókásás, havas, itt még a korábbi hófúvások nyomait igyekeznek megszüntetni munkagépeink. Bács-Kiskun megye többi részén, Cegléd, Tiszafüred, Balassagyarmat és Békéscsaba környékén vizes, sónedves a főúthálózat. Az alsóbbrendű úthálózat is vizes, sónedves a Dunántúl nagy részén, Körmend, Zalaegerszeg és Pécs környékén azonban jégbordás szakaszokra is számíthatnak a közlekedők. Bács-Kiskun megyében Kiskunhalas és Baja térségében havas, Mátészalkánál letaposott havas burkolatra kell számítani.

Az ország nagy részén jók a látási viszonyok, de ködfoltok lassítják a közlekedést Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg megy nagy részén, valamint Békéscsaba térségében. A látótávolság 100-300 méter között változik Polgár, Nyékládháza és Nyíregyháza környékén, valamint az M3-as hajdúnánási és az M35-ös hajdúböszörményi szakaszán. Gyenge a légmozgás, élénkebb (30–39 km/h) erősségű széllökéseket Szekszárd és Baja környékén mértek.

További hasznos információkat szerezhetnek a közlekedők a www.utinform.hu weboldalról és Útinform szolgálatunk hivatalos Facebook és Twitter oldalairól.

Pécsi Norbert Sándor
kommunikációs osztályvezető
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály