Bojtor Boglárka – Makó

Kicsik és nagyok derűs arccal érkeztek szombaton a fürdőbe a Hagymatikum II. Szülinapi Partijára. A programok délután  bűvészprodukcióval indultak. A családi vetélkedőt, az Irigy Hónaljmirigy koncertjét, a tombolasorsolás, a várva várt torta felvágása követte.

A szülinapi torta. Kettő is volt belőle.

– A nap fénypontja egyértelműen az Irigy Hónaljmirigy koncert volt. A fiúk nagyon közvetlenül viselkedtek végig és a családi vetélkedő karaoke állomását is ők tartották- mondta Schneitzer Beáta, a Hagymatikum igazgatónője. – Az idei szülinap jobbnak bizonyult a tavalyinál, hiszen már délután négykor kétszer annyian voltak, mint előző évben. Egyértelműen telt ház van, voltak délután olyan időpontok, amikor perceket kellett várni az üres szekrényekre- mesélte. – Minden korosztálynak próbálunk megfelelni: egész nap három helyszínen különböző stílusú zene szól, és a programok is változatosak.

A koncert utáni tombolasorsoláson rengeteg értékes nyeremény talált gazdára, például korcsolyabérletek, fürdőbelépők. A születésnapi torta felvágását hatalmas izgalom előzte meg. Az ötszáz szeletes tortából mindenkinek jutott, akik megjelent az étteremben, ahol egész nap élő zene szólt. A nap specialitása a Villeroy szelet volt. Ezt retro habparty követte a termál részlegen az élménymedencéknél pedig a vízi diszkóra várták a vendégeket.

A habparty most is nagy sikert aratott.

Akik sűrűn járnak a fürdőbe, ezt az alkalmat sem hagyták ki, de rengetegen érkeztek más városokból és külföldről is. A román vendégek mellett már a szerb látogatók is megsokszorozódtak.

– Évente egyszer eljövünk Makóra fürdőzni, ha születésnapot vagy névnapot ünneplünk a barátaimmal- mondta Kaszala Gábor, aki Kerekegyházáról érkezett. Elárulta: csak a helyszínen szembesültek a programmal, de nagyon örültek neki, és jól érzik magukat.

Többen ünneplik egyszerre születésnapjukat a Hagymatikummal. Egy nagyobb család Jánoshalmáról érkezett sok kisgyermekkel, és meg voltak elégedve, hogy velük együtt önfeledten tudnak szórakozni. Most voltak itt először, de valószínű, hogy többször ellátogatnak még Makóra.

További képeink a szülinapi buliról:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest