Hírek

Jótékonysági kórházi bál Vastag Tamással és Gubik Petrával


Február 8-án este 7-kor a vásárhelyi Fekete Sas rendezvényházban kezdődik a Csongrád Megyei Egészségellátó Központ, azaz a makói és a vásárhelyi kórházak közös jótékonysági bálja – jelentette be ma délután a makói kórházban rendezett sajtótájékoztatón dr. Nagy Jenő, a makói kórház orvosigazgatója és dr. Czank Dóra, a makói váradóállomás osztályvezető főorvosa.

A bálon magánszemélyek és vállalkozókat is szívesen látnak. Jegyek 12 ezer forintos áron rendelhetők a kórház titkárságán az 511-170-es telefonszámon, vagy akár a titkar@csmekhm.hu e-mail címen.

Az intézmény várja az adományokat is, a felajánlásokat a kórház alapítványa 1160006-00000000-26633882 számlájára lehet átutalni, “Jótékonysági cél” megnevezéssel. Az adományozási szándékot egyébként jelezni lehet az 511-170-es telefonszámon, vagy az adomany@csmekhm.hu e-mail címen is. A felajánlásokról adóigazolást is kiállítanak.

Mint azt dr. Czank Dóra osztályvezető főorvos elmondta: a befolyt összegből a véradók arányában részesül a makói és a vásárhelyi véradóállomás. Az összegből új kiszállóágyakat, rázómérlegeket és az önkéntes véradók komfortját növelő eszközöket kívánnak vásárolni. Ebből vennék meg a meglévő kettő mellé a makói véradó harmadik kiszállóágyát is.
A bál sztárvendégei Vastag Tamás és Gubik Petra lesznek.

MH