A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozói még január 7-én tartottak házkutatást egy Csordás közi házban, ahol 27 tő marihuána növényt foglaltak le.

A rendőrök gyanúja szerint D. Norbert nemcsak szárított növényi törmeléket értékesített, hanem palántákat is szaporított. Ezt támasztja alá az a füzet, amit a nyomozók a 34 éves férfi lakásában megtaláltak. A gyanúsított ebben pontos nyilvántartást vezetett az általa szaporított növényekről, valamint arról, hogy azokat mikor és kinek értékesítette. Az eddig beszerzett bizonyítékok alapján a férfi 2012 év végétől kezdődően elfogásáig akár több száz tő marihuánát termeszthetett.

D. Norbert kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy kábítószer termesztéséből és értékesítéséből tartotta fenn magát, valamint az így megszerzett jövedelemből szerette volna megvásárolni a házat.

A 34 éves férfit a Szentesi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását.
 

Képek a lefoglalt ültetvényről:

Fotó: police.hu

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest