Az eddig ismeretlen tettes január 10-én 10 óra 35 perckor betörte a szegedi Kígyó utcában lévő ékszerbolt kirakatának üvegét, majd ékszereket tulajdonított el.

A videó a tettesről:

A rendőrség kéri, hogy aki biztonsági kamera felvételein látható férfit felismeri, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200 ezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. Az összeg annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

MH-CSMRFK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest