Hírek

Nettó 200 ezret ér a dohánybolti rabló


Tegnap 19 óra 35 perc körül egy férfi ment be Csongrádon a Szentesi úti benzinkút mögötti Nemzeti Dohányboltba, ahol a bevételt követelte. Miután megkapta a pénzt, a helyszínről elmenekült.

A gyanúsított körülbelül 170-175 centiméter magas, 25-30 év közötti, vékony testalkatú férfi, aki sötét, kapucnis kabátot és fehér színű sálat viselt. A kabáton márkajelzés, felirat nem volt. A támadón napszemüveg volt, amit vagy a szemén vagy a fejtetőre tolva hordott.

A nyomozás megállapította, hogy aznap 19 óra 30 perc körüli időben a benzinkúttal szemben a Szegedi út sarkán, a menetirány szerinti jobb oldalon, a sarki házak előtti parkolóban egy személygépkocsi parkolt.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti személyleírású férfit, vagy a parkoló gépkocsit látta, illetve a bűncselekménnyel összefüggésben bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrádi Rendőrkapitányság 63/571-510-es telefonszámának 41-21-es mellékét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200 ezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

MH-CSMRFK