Makó

75 éves nőt rabolt ki két 21 éves férfi – képekkel


A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység – irányítási Központjába még szerdán érkezett bejelentés, miszerint kiraboltak egy idős nőt a szegedi Faragó utcában. Két férfi kitépte a sértett kezéből táskáját, aki ennek következtében a földre esett és könnyebben megsérült. A gyanúsítottak a 75 éves áldozatuk mobiltelefonját, készpénzét és a táskában lévő egyéb értékeit tulajdonították el.

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a bejelentést követően azonnal széleskörű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, melynek eredményeként 48 órán belül megállapították a két gyanúsított személyazonosságát. A szegedi rendőrök a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság speciális támogató egységének segítségét kérték a terheltek elfogásához. A 21 éves K. Zsolt és 21 éves K. János baksi lakosokat tegnap otthonukban elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra.

A terheltek ellen – őrizetbe vételük elrendelése mellett – rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök kezdeményezték K. Zsolt és K. János előzetes letartóztatását.

Fotó: police.hu

MH-CSMRFK