Hírek

Brutálisan megverte áldozatát egy szál cigi miatt


December 6-án este egy 28 éves férfi  utazott a szegedi 2-es villamoson. Az egyik utas rágyújtott egy cigire, ezért a későbbi sértett megkérte, hogy nyomja azt el. Amikor ennek nem tett eleget, kivette a kezéből, és ő maga taposta el a cigarettát. A gyanúsított ekkor minden szó nélkül a sértettre támadt, akit brutális módon bántalmazott. A fiatalember 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói december 9-én megállapították a gyanúsított személyazonosságát. H. Csongor 24 éves szegedi férfi miután megtudta, hogy a rendőrök városszerte keresik, 15 órakor jelentkezett a rendőrségen.
A Szegedi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntette kísérletével gyanúsította meg H. Csongort. A 24 éves fiatalember részletes, tényfeltáró, beismerő vallomást tett. A nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezi az ügyészségnél, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsított előzetes letartóztatására.

A szegedi nyomozók tegnap este elfogták és előállították H. Csongor társát, Gy. Lászlót. Ellene szabadlábon hagyása mellett garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A 25 éves szegedi lakost azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy ugyan a sértettet nem bántalmazta, de a villamosba a leszállást követően belerúgott.

MH-CSMRFK