Országszerte többnyire száraz az utak burkolata. Csupán Fertőszentmiklós, Baja, Makó, valamint Baranya megye területén vannak sónedves, Hódmezővásárhely környezetében pedig vizes szakaszok. Az autópályák is jól járhatóak, az M5-ös autópálya burkolata Balástyánál, az M6-os Tengelicnél sónedves.

Jó a látótávolság is országszerte, csak Mohács és Makó környékén közepes (100–300 méter) a belátható útszakasz hossza. Viszont viharos széllökések lassítják a közlekedést Vasvár és Zalaegerszeg környékén, erős széllökéseket jelentettek a Dunántúl nyugati, valamint a Tiszántúl déli területeiről.

A Vas megyei áradások miatti korlátozásokat folyamatosan oldjuk fel, félpályás korlátozások már nincsenek érvényben, de Molnaszecsőd és Döröske, Vasegerszeg és Nagygeresd, valamint Bük és Acsád között még teljes szélességben le van zárva az út.

Továbbra is kérik a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal vezessenek ma is, minden esetben az út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, utazás előtt pedig mindig tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Keressék bizalommal megyei és autópálya diszpécsereinket, valamint Útinform szolgálat munkatársait, minden elérhetőségünk megtalálható ezen az oldalon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest