A Korona étterem alsó szintjén impozánsan feldíszített környezet várta azokat a szülőket, pedagógusokat és barátokat, akik szívügyüknek érezték a Bartók iskola támogatását. A bálat az Irisz Táncklub  Sportegyesület táncosai nyitották meg, akik a bál jellegéhez méltóan elegánsan suhantak a paketten és tánctudásukkal, mosolyukkal elvarázsolták a közönséget. A Bartók iskola falai közül számtalan művész indult el pályáján. Ehhez híven nem maradhatott el a műsorból a zene, az ének: két tehetséges nyolcadikos művészpalánta mutatkozott be, Németh Kira és Molnár Bettina.

A diákok műsorral is készültek.

A vacsora előtt Kincses Tímea intézményvezető köszönte meg mindenkinek, hogy jelenlétével, támogatójeggyel vagy felajánlott tombolatárggyal segítette a bál megrendezését, így támogatva az iskolát. Az est fénypontja volt az a meglepetés, amikor az iskola himnusza,  a „Zene az kell” dal csendült fel. Először a tanulók kezdtek énekelni, majd azon szülők, akik egykoron a Bartók tanulói voltak, illetve a pedagógusok is bekapcsolódtak, és így egy nagy kórussá alakult a bálozók egy része. A 11 óra rendezett tombolahúzáson számtalan értékes nyeremény talált gazdára. Szülők és barátaik a pedagógusokkal hajnalig táncoltak, mulattak. A bál szervezői és a tanári kar bíznak benne, hogy a sikeres est  kedvet ad ahhoz, hogy a Bartók-bál hagyománnyá váljon a jövőben.

További képeink a nagysikerű rendezvényről:

+++

A Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bartók épülete köszönettel tartozik mindenkinek, aki támogatta az I. Bartók-bálat: Farkas Éva KLIK Makói Tankerületének igazgató, Mágori Józsefné, Buzás Péter, VOC-ART Zenekar, Gergelyné Baranyi Eleonóra, Kiss Péter Pál egyéni vállalkozó, Erdei Imre, Bálint Optika, Apaffy Patika, Németh Ervin, Zoljen Tüzép, László Róbert, Oázis kereskedés-Eötvös utcai zöldséges és fűszerkuckó, Bajusz Zoltán, Fejes Péter, Família ABC, Varga Zoltán, Szalamia József, Mayo Chix Divatáru Üzlet, Pásztor Zoltánné műkörmös, Kalász Adrienn kozmetikus, Makói Kommunális Nonprofit Kft., Diego, Hagymatikum, Hagymatikum Fürdő Orchidea Testszépítő Szalon, Deák Gáborné, Lőkös László bútorasztalos, Palotai Péter Medicor Meditű Kft, Dékány Szilvia, Könyvbutik – Almási Bálint, Dorka illatszerbolt, Mandákné Dányi Beáta, Kőszeginé Szűcs Gabriella, Forrai Ferenc, Csaláné Oláh Edit, Fritsch Torsten, Papp Róbert cukrász, 5.z. osztály szülői munkaközössége, Börcsök Ernő, Bárdos Antal, Kiss Mihályné zöldség-gyümölcskereskedés, Givadan Karkas Mihály gyárigazgató, Urbancsok Zsolt, Tóth-Rozsán Tünde, Szénási Anita, Majoros Zoltán, Nagy Tibor, Mészáros és Társa M Profil Iparos Centrum.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest