A két gyanúsított Szegeden a Lehel utcában egy személyautóban bonyolította le az „üzletet”, amikor a nyomozók elfogták őket. Az igazoltatás során T. Gábor hátizsákjában 3 gramm marihuánagyanús – anyagot, az Sz. Adriánnál tartott házkutatáson mintegy 150 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le a rendőrök. A terheltek beismerő vallomást tettek.

A megtalált kábítószergyanús növényi törmelék. (Fotó: police.hu)

A további adatgyűjtés eredményeként a nyomozók látókörébe került T. Csaba 28 éves szegedi lakos, akitől a gyanú szerint a korábban elfogott két férfi a kábítószert beszerezte. A rendőrök T. Csaba lakásán 35 gramm kábítószergyanús masszaszerű anyagot, 10 gramm kábítószergyanús fehér port és 1 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le.

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Adrián és T. Csaba ellen kábítószer – kereskedelem bűntette, T. Gábor ellen kábítószer birtoklása vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozók T. Csabát őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A további két gyanúsított szabadlábon védekezik.

MH-CSMRFK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest