Hírek

A betontálcát is könnyen felemeli Nagylak erős embere


Korom András – Nagylak

– Gyerekkorom óta szerettem erősíteni magam, de csak akkor léptem tényleg az erős emberek sorába, amikor megindult Fekete László, az ország legerősebb embere Natúr erős emberek című műsora, mert szerettem volna megméretni magam, hogy segédeszközök nélkül, saját erőmből, mire is lennék képes – mondta. – Náluk másfél évet voltam, majd körülbelül hat éve abbahagytam, ugyanis időhiány miatt nem tudtam felkészülni a versenyekre – mondta Nagylak legerősebb embere.

Vörös János azonban csak a versenyzéssel, de nem az edzésekkel hagyott fel, ma is rendületlenül erősíti magát.
– Hetente három alkalommal edzek, ugyanis ebben fontos a pihenés is. A korábban használt kellékeket, mint például a kőgolyókat elhagytam, maradtam a rendes súlyzós edzésnél. Mindezt azért teszem, hogy megőrizzem a kondíciómat – tette hozzá.
János nem árulta el, hogy mekkora a legnagyobb súly, amivel elbír, de azt mondta, hogy mindig bevethető. Amikor felteszi a súlyemelő rúdra a korongokat, akkor, akik értenek hozzá, máris tudják, mire kell számítaniuk.

Vörös János otthoni edzőtermében.

– Az erőmmel soha nem élek és nem éltem vissza, de ha valamit meg kellett emelni, azt megemeltem. Nem volt vele semmi probléma.
Hogy mi az értelme önmaga erősítésének? Azt mondja, hogy ezzel nem csak a testét, de az akaraterejét is edzi.