Makó

Ma nyitott Makón a Széchenyi Programiroda


Hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8 és délután fél 5 között kereshető fel a ma megnyílt Széchenyi Programiroda. A makói munkaügyi központban működő irodában Kis Edit és Varga Péter fejlesztési tanácsadók térítésmentesen segítik az Új Széchenyi tervben kiírt pályázatok írását, azok bonyolítását és zárását.

Mint azt a mai irodanyitón Bakos Tamás, a Széchenyi Programiroda Dél-alföldi regionális igazgatója elmondta: a programiroda célja, segítség a sikeres pályázatokat, tanácsadóként részt vegyenek azok előkészítésében és lebonyolításában. illetve a tanácsadók részt vegyenek a 2014-2020 közötti, megyei területfejlesztési program előkészítésében, mégpedig a makói és a makói járás igényeinek tolmácsolásával.

Kis Edit, Weszely Tamás, Bakos Tamás és Varga Péter az irodanyitón.

A makói iroda két helybéli tanácsadója egyébként maga is járja Makót és a járás kistelepüléseit, hogy az adott telephelyeken is megismerkedjenek a vállalkozásokkal és igényeikkel.
Mindemellett fórumokat is tartanak, az elsőt pénteken a munkaügyi kirendeltségen, melyen szó esik a telephely fejlesztésről és az ipartelepítésről, illetve a gyakornoki programról.

Kis Edit a 06-20-310-8894-es telefonszámon (email címe: kis.edit@szpi.hu), míg Varga Péter a 06-20-969- 2774-es telefonszámon vagy a varga.peter@szpi.hu e-mail címen érhető el.