A két pártelnök hangsúlyozta, hogy mind a két szervezet elnöksége, mind a tagság egyaránt arról döntött, hogy Apátfalva polgármesterét, a párt megyei alelnökét indítja jelöltként a jövő évi országgyűlési választásokon. Összhangban a szocialisták fiatalítása elképzeléseivel.
Varga Péter elmondta: elsősorban a kisemberek érdekeit szeretné képviselni a parlamentben. A közös makói-vásárhelyi választókerület országgyűlési képviselőjeként a helyi érdekeket képviselve azon dolgozna, hogy minél több, a kis- és középvállalkozások megerősítését jelentő pályázati pénzt hozzon a térségbe a 2014-es uniós ciklusban, ugyanis ezek teremtenek igazán tartós munkahelyeket. Igazságosabb rendszert építene, annak érdekében, hogy akinek nagyobb a jövedelme, annak több felelősség is jusson.

Buzás Péter, Varga Péter és Nagy Ernő a makói pártirodában.

Varga Péter számára a legfontosabb az elvégzett munka (Apátfalva polgármestereként is ezt vallja), s reméli, hogy nem csak megáll a makói-vásárhelyi térség leszakadása, de az a következő ciklustól már a fejlődő térségek egyike lesz.

MH

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest