A Csongrád Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság szakmai konzultációs fórumokat szervez megyeszerte, ahol a Bizottság munkájának megismerése mellett lehetőséget biztosít minden szakképzésben érdekelt fél számára, hogy javaslatokat fogalmazzon meg a szakképzés megyei fejlesztés irányairól.

A szakmai rendezvényeken összegyűjtött véleményeket, ajánlásokat az MFKB, a szakképzés megyei szükségleteit figyelembe véve, az irány-arány javaslatába beépítve közvetíti a döntéshozók számára. A makói pénteken délután 2 órakor a Korona emeleti nagytermében kezdődik.

Kőkuti Attila, MFKB elnök köszöntője után bemutatják a Csongrád Megye Szakképzés Fejlesztési koncepcióját, majd különböző előadások hangzanak el a szakképzési intézményi rendszer átalakításáról, a munkaerőpiaci igények kiszolgálásáról, a szakképzés átalakításától, a szakképzés jövőjéről, majd kerekasztal beszélgetést tartanak a fejlesztés irányairól az intézményfenntartók, a szakképző intézmények, a gazdálkodó szerveteket, az önkormányzati képviselők és a szülők részvételével.

MH

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest