A bálat megnyitó Kincses Tímea intézményvezető köszöntőjében kiemelte, hogy mennyire fontos a pedagógusoknak és szülőknek is, hogy nap nap után „gyermekeik” az Almási utcán olyan iskolába jöjjenek, ahol a legjobb tudást kapják, ahol megértéssel, szeretettel fordulnak feléjük, ahol színes programokat szerveznek számukra. Az Almási Utcai Általános Iskola mindig arról volt híres a városban, hogy ott egy összetartó, gyermekszerető tanári kar munkálkodik azon, hogy tanítványaik megfelelő alapokkal lépjenek majd tovább egy magasabb iskolafokozatba. Megköszönte a bál megálmodóinak, hogy az idén is nagy lendülettel fogtak a rendezvény szervezésébe és szívvel-lélekkel dolgoztak azon, hogy minél több vendégünk legyen és azok minél több tombolatárgy nyertesei legyenek.

Kincses Tímea intézményvezető nyitotta meg a II. Szüreti Alma-bálat.

A báli programot a művészeti iskola néptánc tanszakának előadása színesítette. A Boróka és Pipacs csoportok táncát Tóthné Döme Mária táncpedagógus tanította be. Poór Ágnes tanítványaival a klarinéttudásukkal kápráztatta el a hallgató közönséget. A műsort a Kelly tánccsoport kavalkádja zárta, műsorszámaikat Kiss Andrea koreografálta.

A Makói Általános Iskola Almási Tagintézménye köszönetet fejezi ki mindenkinek, aki hozzájárult a II. Szüreti Alma-bál színvonalas és sikeres megrendezéséhez. A rendezvény támogatóik voltak: Farkas Éva, a KLIK Makói Tankerületének Igazgatója, Party Zenekar, Fitt Sport (Gyömbér Péter), Ádok Jánosné (Babika), Árvarázs, Galgóczki Zsolt, Könyvbutik (Almási Bálint), Forrai pékség, Hansa Kontakt, TIP TOP ABC, Modesto Pizzéria, Proko Travel (Nagy Jánosné), Madmazel Női-férfi divatárú üzlet, H-ELEKTROMÁNIA (Hermann János), FOTO-CELLA (Mata Gábor), Csonka Csaba, MERCY ABC, Répa Péter, Kiss Mihályné Zöldség-gyümölcs kis- és nagykereskedő, Nagy-György József, B. Molnárné Igrécz Anikó, Piactéri hamburgeres (Imre Tibor), Boros Sándor, Pásztorné Erika műkörömépítő, Atlas edzőterem, Kapus Krisztina kozmetikus, Báló Barbara masszőr, Galamb Zsolt, Kakuja Zoltán, Kincskereső Könyvesbolt (Lengyelné Szűcs Erzsébet), Kiss Péter Pál, Festéksziget, Kocsis Virágüzlet, Hagymatikum, Szabóné Igrécz Ágnes kozmetikus, Vincze pékség, Karai János, Balla Ernő, Zentai István, Csávás György.
 

A báli hangulat képekben:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest