Makó

Megszépült a Bartók suli udvara


Szülői kezdeményezésre indult gyűjtés, hogy az iskola évek óta balesetveszélyes, hepehupás, téglákkal kirakott udvar végre megszépüljön. A szülői szervezet vezetője fogta össze a szülői támogatást, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Makói Tankerülete pedig anyagi hozzájárulással segítette a megújulást.

A placc-avatón szeretettel köszöntötték a Belvárosi Óvoda nagycsoportosait és az őket kísérő óvónéniket, akik együtt örülhettek az iskola tanulóival és pedagógusaival. A gyerekek népi játékokat játszottak, együtt táncoltak az újonnan lerakott térköveken. A „színezd újra” felhívásra a művészeti iskola növendékei, a bartókos diákok és az ovisok aszfaltrajzokkal díszítették a szürke köveket. Aki megéhezett, részese lehetett a zsíros kenyér partinak is. Az önfeledt rajzolás közben a zeneiskola növendékei szórakoztatták az érdeklődőket.

Az iskola ezúton köszöni azoknak a szülőknek a segítségét, akik anyagi felajánlásukkal és kétkezi munkájukkal támogatták az esztétikus és balesetmentes udvar elkészültét.

Képeink az avatóról: