Makó

Hajmási Péterrel köszöntötték a makói nyugdíjasokat


Remek operettműsort adott elő a fővárosi Operett Voices együttese a ma délutáni makói idősek napi köszöntőn. Az Erdei János Városi Sportcsarnok küzdőterén helyet foglaló mintegy 700 makói nyugdíjas vörösre tapsolta a tenyerét, maga is énekelte, dúdolta a dalokat, sőt a Csárdáskirálynő Hajmási Péter, Hajmási Pál slágerénél hangos örömujjongásban tört ki, hogy aztán a fellépő művészeket csak a ráadás után engedje le a színpadról.

Jelenet az operett műsorból. Majdnem beugrottak a nagybőgőbe.

A résztvevőket ebben az esztendőben is Buzás Péter polgármester köszöntötte a város nevében.
– Örülök, hogy ilyen sokan eljöttek, igaz Hajmási Péter után Buzás Péternek megszólalni nehéz dolgom van – mondta. Kiemelte, a makói szépkorúak köszöntése nem kampány és nem szavazatgyűjtő rendezvény. Ez alkalommal, a közelgő idősek napja alkalmából azt köszöni meg Kiss Imréné, idősügyi tanácsnokkal közösen a város nevében, hogy a nyugdíjasok felépítették  a mai Makót. A polgármester hangsúlyozta: az ünneplésnél nincs jelentősége annak, hogy a jelenlévő idősek melyik politikai oldallal szimpatizálnak.
– Önök azért jöttek el, hogy legyen egy jó délutánjuk, önök megérdemelték ezt, sőt többet is érdemelnek, hiszen nekünk önök fontosak – hangsúlyozta, majd jó egészséget kívánt mindenkinek.

Az ünnepelt szépkorúak.

A résztvevők végül egy-egy díszes csomagolású mogyorós csokoládéval térhettek haza.

A rendezvény képekben: