Hírek

Fellökte, majd elhajtott a biciklis


Még szeptember 20-án délután fél 3 körül egy ismeretlen, vörös hajú nő haladt kerékpárjával Szegeden a Felső-Tisza parton Tápé felől a belváros irányába a kijelölt kerékpársávban. A Felső-Tisza part és az Etelka sor kereszteződését elhagyva a trolibusz megállóba kívánt felhajtani, melynek során a vele azonos irányba, mögötte közlekedő kerékpárosnak ütközött. Az ütközés következtében a hátul haladó kerékpáros elesett és sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen kerékpáros nő ezt követően segítségnyújtás nélkül eltávozott a helyszínről.

A körülmények tisztázása érdekében a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja az ismeretlen kerékpáros, továbbá minden olyan személy jelentkezését, aki az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik.

Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, Szegeden a Párizsi krt. 22. szám alatt, vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400-as szám 12-92, 14-37-es mellékein lehet.

MH-CSMRFK