A honlap hosszas karbantartása már csak azért is érdekes, mert a falubeliek egy része is innen tájékozódna a közérdekű történésekről, a település honlapjain szokták közzétenni az önkormányzati gazdálkodással, illetve a pályázatokkal kapcsolatos adatokat, illetve minden olyan közérdekű információt, melyet az úgynevezett “üvegzseb” törvény előír.
– Azért nem működik mintegy két hónapja a község honlapja, mert aki eddig frissítette, nem vállalta tovább, s csak néhány hete találtuk meg az utódját – mondta Varga Péter. Apátfalva polgármestere hozzátette: nemsokára ismét elérhető majd a közérdekű adatokat, testületi ülések jegyzőkönyveit, illetve a községi intézmények információt is közzétevő weblap, melyet folyamatosan frissíteni is fognak.
A polgármester szerint – bár az Apátfalvi Hírek című önkormányzati újság eljut minden helyi háztartásba, de abban például nem szerepelnek a testületi ülések jegyzőkönyvei. – Aki van olyan mazochista, hogy ezeket végigolvassa, az egy ideje most nem teheti meg ezt. De hamarosan bepótolhatja – tette hozzá a polgármester.

MH

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest