Hírek

Éjszakai késelés: gyanúsított lett a sértettből


Mint arról beszámoltunk, egy 21 és egy 18 éves szentesi testvérpárt gyanúsít a Szentesi Rendőrkapitányság azzal, hogy augusztus 17-én este egy helyi rendezvényen lábon szúrtak egy férfit, míg egy másikat bántalmaztak. Mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A fiatalok ellen országos elfogatóparancsot bocsátott ki a rendőrség. A testvérpár másnap feladta magát. Testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ellenük büntetőeljárás.

A szentesi nyomozók a beszerzett tanúvallomások és kamerafelvételek alapján megállapították, hogy a támadás előzménye az volt, hogy a később bántalmazott férfi több alkalommal ököllel megütött, majd fejbe rúgott egy 17 éves fiút. A szóváltás, majd a tettlegesség és a késelés ebből alakult ki.

A Szentesi Rendőrkapitányság tegnap előállította a 30 éves férfit, akit garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A három gyanúsítottal szemben a további büntetőeljárást a Szentesi Rendőrkapitányság folytatja le.

MH-police.hu