Hírek

Adjunk mi nevet a hercegi utódnak!


Katalin hercegnő és Vilmos herceg hétfőn világra jött első gyermeke is rák csillagjegyű, akárcsak édesapja és nagyanyja, a néhai Diana hercegnő. Rákként a fiúgyermek olyan királyi családtagok sorát gyarapítja, mint édesapja, Vilmos herceg és nagyanyja, a néhai Diana hercegnő. Az asztrológusok arra is rámutattak, hogy a gyermek születéskor a Hold a Bak jegyében járt, amely pedig Katalin hercegnő csillagjegye – adta hírül a Daily Mail című brit lap internetes kiadása.  

Deike Begg asztrológus szerint mindez azt jelenti, hogy a hercegi utód szüleinek számos tulajdonságát fogja hordozni. Rákként a fiú nagyon családcentrikus és érzékeny lesz. Ezen csillagjegy szülöttei gyakran erősnek tűnnek kívülről, de nagyon is érzékenyek. A bak jegyében álló Hold azonban felelősségteljessé és megbízhatóvá teszi a személyt.

A Kensington-palota – Vilmos és Katalin londoni rezidenciája – hétfőn késő este jelentette be sajtóközleményben, hogy az újszülött 3,8 kilogrammos súllyal jött a világra. A hercegi utód a jelenlegi uralkodó, a 87 esztendős II. Erzsébet királynő harmadik dédunokája, de az első, aki reális eséllyel követheti majd őt a trónon. A királynő után elsőszülött fia, Károly trónörökös, Károlyt követően Vilmos, utána pedig a most világra jött fiúgyermek örökli a koronát.

MH-MTI