Hírek

400 ezer a magyarcsanádi rabló nyomravezetőjének


Ahogy arról beszámoltunk, egy fiatal férfi ment be július 18-án kora délután a magyarcsanádi Állomás utcában lévő takarékszövetkezetbe, ahol egy fegyverrel vagy fegyverutánzattal pénzt követelt. Miután az ott lévő alkalmazott közölte vele, hogy nincs pénze, a támadó a helyszínről elmenekült. A bűncselekményt a pénzintézet biztonsági kamerája rögzítette.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjét felismeri, vagy tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság központi ügyeletét a 62/562-423-as számon, vagy a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóján. Bejelentés e-mailben az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu címen tehető.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 400.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja.

MH-CSMRFK