Darvalics Virág, a 188. Anna-bál szépe vasárnap a balatonfüredi Vitorlás étteremben elmondta: a budapesti Britannica gimnáziumban érettségizett és pályáját a következő tanévtől Hollandiában folytatja, ahol hotelmenedzselést tanul. Hozzátette: azért választotta ezt a szakmát, mert szeret utazni; ezen kívül a táncolás töltötte ki a napjait hat évig, a Szivárvány Táncszínházban. Elmondása szerint a családnak Tihanyban van nyaralója, ezért 11 éve a nyarakat és a téli szüneteket a környéken töltötte, s érdeklődését felkeltette a balatonfüredi hagyományos Anna-bál.
 
Darvalics Virág, a 188. Anna-bál szépe
    
A 18. évét májusban betöltő lány ajándékba kapta első bálját. Mint mondta, meglepte első helyezése, de jövőjét nem a szépségiparban képzeli el, számára most legfontosabbak tanulmányai, családja, valamint párja, aki szintén Hollandiába készül egyetemre.
    
Darvalics Virág első udvarhölgye, a balatonfüredi Balla Lilly márciusban vot 18 éves, a veszprémi Lóczy gimnáziumban érettségizett és reményei szerint (a felvételi eredménye jövő héten derül ki) a Semmelweis egyetemen folytatja tanulmányait, optikával akar foglalkozni. Balatonfürediként régóta ismeri és érdekli az Anna-bál hagyománya, s idén, az önkormányzat meghívásának eleget téve, részt is vett rajta édesapjával – idézte fel. A második helyezés meglepetésként érte, mert mind mondta, a bálon az idén nagyon sok szép lány jelent meg. Balatoni lányként Lilly kedvenc elfoglaltsága a hajózás, főként a vitorlázás.
    
A budapesti Hunfalvy szakközépiskola után a Corvinus egyetem kommunikáció szakán tanul tovább a harmadik udvarhölgy, Szóráth Sarah, aki januárban lett 18 éves. Az Anna-bálról sokat hallott édesapjától, aki többször is részt vett a társasági eseményen, ezért kíváncsian várta, milyen is az a valóságban: nem csalódott, a bál éppen olyannak bizonyult, mint azt elképzelte – árulta el az MTI-nek. Sarah sportolással tölti szabadidejét: kosárlabdázik.
   
A 188. Anna-bál 18 éves szépei: a győztes Darvalics Virág (k), első udvarhölgye Balla Lilly (j)
és Szóráth Sarah, a második udvarhölgy a balatonfüredi Vitorlás étteremben
 
A 188. Anna-bál szépei a hagyományokhoz híven vasárnap délelőtt lovas kísérettel kikocsiztak a városba.
 
MH / MTI
MTI Fotó: Marjai János
 
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest