Igazi közösségi élmény várja a fényképzés és a fotóművészet iránt érdeklődőket vasárnap délután Hódmezővásárhelyen, ahol Eifert János fotóművész tart “gyorstalpaló” fotótanfolyamot kiállításán. 
    
A különleges tárlatzáráson a résztvevőknek lehetőségük lesz megismerni egy-egy alkotás készítésének kulisszatitkait, valamint maguk is készíthetnek felvételeket, amelyeket az Alföldi Galéria közösségi oldalán (www.facebook.com/AlfoldiGaleria) tehetnek közzé. A rögtönzött pályázatra beadott alkotásokat Eifert János zsűrizi, a legjobban sikerült felvétel készítőjét egy dedikált Képírás – Fotóakadémia kötettel díjazza.
    
“Két határozott irány van az életemben: egyrészt a megörökítés, a fényképezés tárgyilagossága, egyfajta dokumentarista őszinteség, ugyanakkor egy új világ teremtése” – fogalmazott korábban fotóművész, akinek június közepén nyílt meg a mintegy száz fotográfiát felvonultató tárlata az Alföldi Galériában. 
    
A tárlaton, amelyet Eifert János élete legfontosabb kiállításának nevezett, a tánc, a test és a természet témáját járják körül a képek. A bemutatott művek között éppúgy látható csaknem fél évszázada készült kép, mint a közelmúltban született alkotás.
 
 
MH / MTI
Fotó: Alföldi Galéria – Facebook oldala
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest