Hírek

Fegyveres rabló próbálkozott a magyarcsanádi takszövben


Egy fiatal férfi ment be ma kora délután a magyarcsanádi Állomás utcai takarékszövetkezetbe, ahol egy fegyverrel vagy fegyverutánzattal pénzt követelt. Miután az ott lévő alkalmazott közölte vele, hogy nincs pénze, a támadó a helyszínről elmenekült.
A bűncselekményt a pénzintézet biztonsági kamerája rögzítette.

Fotó: police.hu

A támadó  20-25 év körüli, 180-185 centiméter magas, sötét rövid hajú, sportos testalkatú férfi. Nyakán jobb oldalt non-figuratív tetoválás látható. Elkövetéskori ruházata: fekete napszemüveg, fehér V-nyakú rövid ujjú póló, világoskék bermuda rövidnadrág, fehér cipő.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjét felismeri, vagy tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság központi ügyeletét a 62/562-423-as számon, vagy a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóján. Bejelentés e-mailben az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu címen tehető.

A rablóról készült videó (police.hu)

MH-CSMRF