Rendőrök kísérték a hódmezővásárhelyi emberölés gyanúsítottját az előzetes letartóztatásáról szóló bírói meghallgatásra ma. Mint arról beszámoltunk, a rendőrség gyanúja szerint egy többszörös késszúrással ölte meg édesanyja élettársát a vásárhelyi Csomorkányi úton lévő tanyában a a 31 éves T. Sándor, aki tettéről maga értesítette a rendőrséget. A férfit, aki már tervezte szükségét, a rendőrök fogták el a helyszínen még tegnap előtt. T. Sándor ugyan beismerte a bűncselekmény elkövetését, ám annak okára nem adott érdemi magyarázatot.

www. police.hu

Előzetes letartóztatásba került az a vásárhelyi gyanúsított, akit emberölés bűntette miatt vett őrizetbe a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A bíróság döntése alapján a gyanúsított az elsőfokú bíróság tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, de legfeljebb 1 hónapig, azaz augusztus 17-ig előzetes letartóztatásban marad. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság azért kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását, mert megalapozott gyanú áll fenn arra, hogy az július 15-én több késszúrással megölte édesanyja 67 éves élettársát Hódmezővásárhelyen.

A bíróság döntését az ügyész, a gyanúsított és védője tudomásul vették, így a végzés jogerős.- tájékoztatta hírportálunkat Juhászné dr. Prágai Erika törvényszéki bíró. sajtószóvivő.


MH-CSMRFK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest