Hírek

Makó-Békéscsaba 0-4


Az NB III-ból kiesett Makó FC csapata tegnap fogadta hazai pályán a Békéscsabai Előre két osztállyal feljebb játszó együttesét. A mérkőzés a másodosztályú vendég csapat nyomasztó fölényével kezdődött, s ez a fölény a második félidőben is végig fennmaradt. A vendégek első gólját már a 12. percben megszerezte Nikola Pantovics, majd a szünet után egy Pozsár által elvégzett szabadrúgásból született a második gól. A véghajrában kétszer is gólt rúgott Leucuta, megszerezve a csabaiak harmadik és negyedik gólját is.

Bódi Attila, a makóiak új edzője így is elégedett volt a hazai csapat teljesítményével. A csapat honlapja szerint a makóiaknál három szerb labdarúgó volt próbajátékon, Jovetic, Damjanovic és Guberinic.

Bódi Attila a meccs után azt nyilatkozta“Maximálisan elégedett vagyok a csapattal, hiszen 5 edzésen vagyunk túl, amelyeken 11-12 játékossal dolgoztunk együtt. Egyértelmű volt, hogy egy két osztállyal magasabb szintű csapat ellen nem lehetnek vérmes reményeink, így az elsődleges feladat az volt, hogy le tudjuk szűkíteni a területet, s igyekeztünk viszonylag masszívan védekezni, míg támadásban a passzolós, labdatartós, labdajáratós játékot próbáltuk. Lehetőségeinkhez mérten maximálisan jól dolgoztak a fiúk és alaposan megnehezítették ez ellenfél dolgát.”
A gárda jövő héten Abádszalókra utazik strandfutballozni, amely felkészülés erőnléti tréningje egyben.