Hírek

Emese szemet gyönyörködtető makói illusztrációi


Bojtor Boglárka – Makó

Papp Emese ma délutáni kiállítás megnyitóján sokan vettek részt, de még többen láthatják majd bemutatott munkáit, hiszen a tárlat július 31-ig tekinthető meg. Az alkotó rajzai közül a tárlatot megnyitó Oláh Nóra művésztanár válogatott.

Kiderült, Emese már óvodás kora óta érdeklődik a rajzolás iránt, többször vett részt versenyeken, pályázatokon, ahonnan szép eredményekkel tért haza. Ezt a szenvedélyét később, iskolás korában sem adta fel. Leginkább a grafika érdekli, de próbálkozik portrékészítéssel is.

Oláh Nóra megnyitójában kiemelte Emese finom lelkűségét. Elmondta: érdemes megfigyelni a vonalazás fegyelmét és a szerkesztést. Szerinte az illusztrációk szöveg nélkül is gyönyörködtetnek. A tárlat egységes hangulatát a színes krétával készített képek és a portrék törik meg.

– Emese a rajzolás mellett szeret hegedülni is, próbáltam meggyőzni, hogy ma is hozza el hangszerét. Mindenesetre, ha bármikor koncertjére hívna, valószínűleg örömmel vennék részt rajta – tette hozzá megnyitója befejezéseként Oláh Nóra.

Képeink a tárlatnyitóról: