Makó

Nyár, Makó, buli egyenlő Hypnose Weekend


Bojtor Boglárka – Makó

Rengetegen érkeztek tegnap a fesztivál helyszínére, Makóról és a környező településekről is. Már egy hete mindenki erről beszélt, és alig várták, hogy felszabadultan bulizzanak egyet, így a vizsgaidőszak végére. A két nap alatt 16 Dj látogat el ide, akik olyan hangulatot teremtenek, mintha egy világhírű fesztiválon lennénk. Tegnap este több száz fiatal vett részt az eseményen, közülük sokan eleve két napos karszalagot váltottak. A szervezők buszjáratról is gondoskodtak, ami a Penny parkolótól a kapuig szállít, és ma este is fél óránként fog közlekedni. A távolabbról érkezőknek biztosítanak sátrazási lehetőséget is, bár aludni nem sok esély van ilyen jó hangulat mellett.

Az éjszakai hangulat. Mindnekit felpezsdítettek a DJ-k.


Tegnap többek közt fellépett Pat Duff, Spirit, Rob!n, Shabaam és Airnold is. Ha ma este legalább olyan hangulat uralkodik majd a vízpart mellett, mint tegnap, garantált a szórakozás. A mai buliba a Balaton Sound előtt, az európai szinten elismert Dj Budai is eljön, hogy gondoskodjon a felhőtlen szórakozásról. Este tíztől a lemezjátszók mögött láthatjuk majd Deep Juniort is, aki elhozza nekünk barátját, Dj Da Baalt.
– Már két éve barátok vagyunk, a fellépések alkalmával kerültünk egymáshoz egyre közelebbi barátságba. Az utóbbi időkben rendszeressé váltak a közös fellépéseink, így lesz ez ma este is. Sokat hallottunk már a Hypnose-ról, alig várjuk, hogy zenélhessünk – mondta hírportálunknak Junior és Da Baal, akik korábban a siófoki Coronita Táborban is felléptek.

Fotókon az első nap hangulata:

A szerző felvételei.