Hírek

Kisteleki lövöldözés: elfogatóparancs Mezei Csaba ellen


Ma hajnalban Kistelek külterületén lakossági bejelentést követően a rendőrök értek tetten három telefonkábel tolvajt  a város határában, nem messze az autópályától, akik közül az egyik egy erővágóval vagy vascsővel támadt az egyik rendőrre, betörve annak az orrát. Ezt követően a megtámadott nyomozó lőtt, s az egyik tolvaj súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség üldözni kezdte a ceglédi elkövetőket, akik egy VW Golffal és egy Suzukival menekültek a helyszínről. A két kocsit a rendőrök egy földútra szorították, s a Golf itt elakadt a vetésben, míg a Suzuki egy tanya miatt volt kénytelen megállni, itt ugyanis elfogyott az út.
A sérült tolvajt és egyik társát a rendőrök elfogták, a harmadik azonban megszökött.

A Kisteleki Rendőrkapitányság éppen ezért országos elfogatóparancsot bocsátott ki a képen látható Mezei Csaba 25 éves ceglédi lakos ellen. A férfi kb.170 cm magas, átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű.

A rendőrség kéri, hogy aki Mezei Csaba tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, az hívja a Kisteleki Rendőrkapitányságot a 06/62/598-130-as telefonszámon, vagy a rendőrség ingyenesen hívható 107, illetve 112-es segélyhívószámai valamelyikén, illetve névtelenségének megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06/80/555-111-es telefonszámán (hétfőtől-csütörtökig: 8-16 óráig, pénteken: 8-13 óráig).
Felhívják a lakosság figyelmét, hogy Mezei Csaba veszélyes, támadásától lehet tartani, ezért kérjük, hogy senki ne próbálja meg elfogni, hanem értesítse a rendőrséget.

MH-CSMRFK