Hírek

Félmilliós jutalom a szabadkőműves óra tolvajáért


Ismeretlen tettesek még idén januárjában betörtek egy szentesi családi házba, ahonnan egy szabadkőműves szimbólumokkal ellátott, Wittnauer márkájú aranyórát tulajdonítottak el.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 ezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek, amit a sértett ajánlott fel. A díj annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével azok azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetőkkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 62/562-400-as telefonszám 1216-os mellékét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es segélyhívón. E-mail: ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu.

MH-CSMRFK