Hírek

Félmilliót fizetnek a bántalmazóért


A jelenleg a rendőrség rendelkezésére álló adatok szerint egy eddig ismeretlen személy május 19-én a hajnali órákban, a szegedi Csuka utcában előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 40 éves férfit, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A nyomozás adatai alapján a bűncselekmény elkövetésével egy 25-30 év körüli, körülbelül 185 centiméter magas, köpcös testalkatú férfi gyanúsítható. Haja szőkés-barna, 4-5 cm-es, fejtetőn zselézett. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetésekor kockás, rövid ujjú inget és farmernadrágot viselt. A támadóval volt egy 30 év körüli, kb. 165 cm magas, vékony testalkatú nő. Haja festett szőke, fülmagasságig vágott. A nő a bűncselekmény elkövetésekor farmernadrágot és fekete színű kabátot viselt.

A  Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díj annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

A rendőrség kéri, hogy aki mellékelt grafika alapján felismeri a támadót, vagy ismeri a vele tartózkodó nőt, hívja a 112-es segélyhívót, vagy a Telefontanú zöld számát a 0680/555-111-et (h-cs: 8-16, p: 8-13). Segítő információikat az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu e-mail címre is elküldhetik.
CSMRFK