Makó Híradó
Az elismeréseket szombaton este a Korona szállóban rendezett vállalkozói zenés esten adta át Buzás Péter polgármester és Tóth István, a vállalkozók szövetségének elnöke.
A Best of Makó elismeréssel az alapító város célja, hogy segítse a makóiakat és az ideérkező vendégeket abban, hogy a helyben elérhető legjobb minőségű szolgáltatásokat használhassák. A Best of Makó matrica garancia arra, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást kapják a helybeliek és a turisták. A védjegy pályázatát szálláshely, vendéglátás és egyéb szolgáltatás kategóriában írta ki a város. A 13 pályázó vállalkozás közül a győzteseket tekintélyes helyi és a városon kívül élő szakemberek választották ki.
A bírálóbizottság munkájában fővédnökként vett részt Karkas Mihály, a Givaudan makói gyárigazgatója. A zsűri tagjai Donát Roland, Mucsi Lajos és Tóth István. A pályázókat külső szemmel értékelte Katona Ilona, a Turizmus Zrt. regionális marketingigazgatója, Szigetvári Viktor, a Szigetvári és Társai Kommunikációs Kft. igazgatója, valamint Frank Sándor, Venesz-díjas mesterszakács.
Az idei Best of Makó pályázat díjazottjai: szálláshely és vendéglátás kategóriában az Autós Csárda és Panzió, a szálláshely kategóriában a Borka Apartman, az Oázis Panzió és a Família Panzió. A vendéglátás kategóriában a Gyarmati Cukrászda és a Rocco Étterem, az egyéb szolgáltatás kategóriában a Krisztina Szépségszalon és Maros Apartman, az egyéb szolgáltatás kategóriában a Zita Szépségszalon.
A Givaudan makói gyárának különdíját, melyet azon szolgáltató számára ajánlott fel, amely újításai és színvonalas szolgáltatása mellett Makó városának polgárai, családjai által is kiemelten kedvelnek, az idén a Papp Cukrászda kapta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest