Tudósítónktól

Makó – Üllő (Makó, Sportpálya 2013. április 29. vasárnap 17 óra)
A mérkőzés a Monor elleni találkozóhoz képest kevesebb izgalmat hozott, ezzel szemben magabiztos hazai győzelmet. A csapatok nem kezdtek nagy iramban, többnyire a középpályán folyt a játék, inkább a hazaiak számára adott lehetőség gólszerzésre. A Monor elleni találkozó minősíthetetlenül gyenge játékvezetését követően ezen a meccsen szerencsére nem a bíró játszotta a főszerepet. A Makó ez elején 11-esből szerzett vezetés, az eredmény a számtalan makói helyzet ellenére sokáig ez maradt, de Horváth Gábor okos góljának köszönhetően a Makó teljesen megérdemelten győzött az igen keveset mutató Üllő ellen.

Percről percre
Első félidő
7. perc – nyugodt kezdést követően teljesen felesleges szabálytalanság történ az üllői 16-os belül, ahol az Bány Tamás felvágta az egyik monori védő. A jogos 11-est Puskás értékesítette.
(Makó – Üllő 1-0)
23. perc – veszélyes kanyarodó üllői szögletet Czirbus, a makói kapus sikeresen védi.
26. perc – üllői helyzet a makói kapu előtt, azonban a labda elgurul a kapu előtt.
38. perc – újabb üllői helyzet, azonban a kapuba érkező labdát megelőzően az akció lesről indult.
A mérkőzés első félidejében mintegy húsz percig (20. és 40. perc között) az Üllőnek volt több helyzete, ami kimaradt, és később már helyzetekig sem jutott el.
Második félidő
54. perc – Schreiber László gyors indítását követően a labdát Kohajda Gergely a labdát rosszul kezeli le, pedig egy az egyben volt az utolsó védővel.
60. perc – Schreiber László kapáslövését az üllői kapus védi.
68. perc – Bányi Tamás szabadrúgás a kapu fölé megy.
71. perc  – hatalmas makói helyzet –Kalász Zoltán vihette a labdát a makóiak 3:2-es létszám főlényben a vendég kapu előtt, de a helyzet kimaradt.
80. perc – az előbbihez hasonló makói helyzet, azonban Schreiber Lászlót fellökik – Bányi szabadrúgása a kapu fölé megy.
86. perc – az időközben Bány Tamás helyére beállt Bakos Tamás labdát kap félpályánál a makói védőktől, a labdát maga elé teszi és  nagyon jó ütemben kiugratja Horváth Gábort, aki kapus alatt-mellett ügyesen a hálóba gurítja a labdát. (Makó – Üllő 2-0)
88. perc –  újabb ígéretes makói akció, de a labda mellé megy.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest