A sportpályákon ismét lehet streetballozni, strandröplabdát, grundfocit vagy épp lábteniszt játszani. Ezen a nyáron minden hónapban rendeznek sportnapot is. Hamarosan lehetőség nyílik a gyerekeknek az élménymedence melletti „játékszigeteken” kipróbálni a kreativitásukat. Most alakítják ki a vidám, interaktív játszóházat, amelyben lehetővé válik a gyermekmegőrzés is.

Megújult a Hagymatikum honlapja is, ezen lehetővé vált az online szálláshely- és csomagajánlatok értékesítése, de számos friss információval, színes fotókkal keltik fel az érdeklődők figyelmét.
Az újdonságokról szóló mai sajtótájékoztatón bemutatkozott a fürdő új kabalafigurája, CsobBandi is, valamint a név-és szlogen pályázat nyerteseinek is átadták az ajándékot.

Scheitzner Beáta fürdőigazgató adta át a díjakat.

A Vöröskereszttel való együtt működésnek köszönhetően május 1-től a Csongrád megyében élő véradók ingyenes belépőt kapnak a Hagymatikumba, ezeket ünnepnapon és hétvégén is fel lehet használni. Emellett továbbra is érvényesek az 50 százalékos Makó kártyás és a 30 százalékos kistérségi kedvezmények a belépőjegyek megváltásakor. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által támogatott kezelések önerejének 100%-os finanszírozása pedig kiterjed ezentúl a makói kistérségben élőkre is.

MH

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest