Hírek

Néma gyilkos a magas vérnyomás


A betegség kialakulását és a gyógyítás- öngyógyítás- alapját is minden esetben a szervezet energia rendszerében bekövetkezett negatív változás képezi. Születésünk pillanatától kezdve, nagyon változó mértékben már megkezdődik a szervezet energia csökkenése. Ennek a folyamatnak a következménye a biológiai egyensúly eltolódása.

A különböző alapítványok, regenerációs termékeket gyártó, forgalmazó cégek egészségnapokat rendeznek országosan. Ezen meghívóval, regisztráció után vehetünk részt.

A rendezvény első részében részletes tájékoztatást kaphatunk a betegség tüneteiről, mely a felismerésben segíti az érintettet. Tájékoztatást kaphatunk a betegség megelőzésének fontos szempontjairól. Többek között a helyes táplálkozásról, a szénhidrát csökkentése mellett a több zöldség ajánlásáról, a káros koleszterin tartalmú ételek visszaszorításának fontosságáról. Ajánlott a több mozgás, például séta napi rendszerességgel, kocogás, kerékpározás, kinek az életkora, fizikai teljesítő képessége függvényében.

A magas vérnyomás kialakulására hajlamosít az örökléstani kódoltság, a kevés mozgás, a só fogyasztás, káros a dohányzás, a mértéktelen alkoholfogyasztás. A magas vérnyomás sokrétű kezelést igényel, hogy a szervkárosodás-szövődmény- minél később alakuljon ki. Kezelése gyógyszeres és nem gyógyszeres kezelésből áll. A magas vérnyomást meggyógyítani nem lehet, de életbevágóan fontos a megfelelő értéken tartása.

A gyógyszeres kezelés mellett hatékonyan alkalmazhatók a mágneses teret létrehozó eszközök, és azoknak az emberi szervezetre megfelelő irányítás melletti hatása. Már az ókorban a Görög, Japán, Kínai gyógyítók is eredményesen hasznosították a mágnese tér hatását a különböző betegségek kezelésében. A modern, európai orvoslás is használja már, bár itt későn történt meg az elv befogadása. Kérdés az is, hogy melyik mágnese, vagy elektromágnese jel, amelyik a hatásos a szövetekre. A készülék, mágnese terméke kialakítását a tudományos kutatások és az arra épülő humán kísérleti alkalmazások eredményei alapján lettek kialakítva. A gyakorlat azt mutatja, hogy a pulzáló mágnese jeleket kibocsátó készülékek a hatékonyak.
A gyógyítás területei a mozgásszervi bajok, sérülések, a diabeteszes fekélyes láb, a Parkinson és Alzheimer kór

Mint érzékeljük, a legfontosabb, hogy figyeljünk szervezetünk jeleire, változtassuk meg gondolkodásmódunkat, igyekezzünk egészségesen élni. Ha betegség alakult ki, az életmód jó irányú megváltoztatására törekedve gyógyszeres kezelést tartsuk be és igyekezzünk alternatív gyógymódost is alkalmazni. Ne felejtsük el, a megelőzés hosszú távon eredményesebb és olcsóbb, mint a betegség kezelése. Az egészség az a kincs, ami nélkül semmilyen gazdaság nem élvezhető.

 

Pethes Róbert