Hírek

Taroltak a makóiak a vásárhelyi aquatlonon


Bojtor Boglárka – Makó
Április 13-án taroltak a makóiak Vásárhelyen, a Csongrád megyei aquatlon döntőn. Itt ellentétben a triatlonnal, a verseny úszásból és futásból áll. Makóról kilencen indultak, közülük hárman a dobogóra is állhattak.
Újonc kategóriában Csizmadia Csenge második, Zelizi Kata hetedik, Báló Balázs pedig nyolcadik helyezést ért el. Az óvodás futam negyedik helyezettje Báló Sára lett. Az ifjúsági korcsoport fiú versenyzői is szép eredményekkel térhettek haza: Gera Nándor második, Szirbik Bence negyedik lett. A versenyen, aki akarta próbára tehette magát úszásban és futásba külön-külön is. Így tett Varga Boglárka és Józó Viktor, akiknek ideje szintén biztató eddigi eredményükhöz mérten. Felkészítő edzőjük Panyor Krisztina, akivel a fiatalok heti két futóedzésen és egy úszáson vesznek részt.
Következő versenyük május 26-án lesz szintén Hódmezővásárhelyen, ahol pár gyermek mellett már felnőttek is részt vesznek a futamokon a triatlon területi döntőjén.
Azok az iskolás diákok, főként 6-14 éves korig , akik kedvet kapnak a sportoláshoz bátran kereshetik Krisztinát, a pakrisz@gmail.com email címen. Kezdőket és haladókat is szívesen fogadnak a Fanatic Triatlon SC makói színeibe.