Vasárnap többnyire erősen felhős lesz az ég. Hószállingózás, szitálás bárhol előfordulhat. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 6 fok között alakul.

Hétfőn ugyancsak erősen felhős lesz az ég, de az ország nyugati és keleti szélein felszakadozhat a felhőzet. Helyenként szitálás, hószállingózás előfordulhat. A változó irányú szél gyenge marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke általában -1, -7 fok között alakul, de a gyengén felhős helyeken -10 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0, +5 fok között alakul.

Kedden is erősen felhős lesz az ég. Estig nem várható csapadék, majd estétől északon havazás előfordulhat. A délnyugati szél több helyen megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke jellemzően -2, -7 fok között valószínű, de a kevésbé felhős, hóval borított tájakon -10 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3, 8 fok között alakul.

Szerdán pedig meglepetésszerűen erősen felhős lesz az ég. Eső, havas eső, havazás előfordulhat. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke általában -1, -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 10 fok között alakul.

Csütörtökön az előző napokhoz hasonlóan erősen felhős lesz az ég. Elszórtan eső, havas eső, havazás előfordulhat. Az északias szél időnként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +1, -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 7 fok között alakul.

KH

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest