Fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt ismeretlen tettesek ellen nyomoz a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.
A feljelentés szerint két ismeretlen elkövető január 14-én az esti órákban a szegedi Agyagos és a Gáspár Zoltán utca közötti útszakaszon megtámadott egy nőt, majd egy késsel, valamint egy lőfegyver utánzattal fenyegetőzve megszerezték a sértett táskáját. A nő nem sérült meg.
A nyomozás során lefolytatott adatgyűjtések eredményeként látókörbe került egy kb. 20-25 év körüli, 172 cm magas, rövid, sötét hajú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésének időpontjában sötétkék szál-koptatott farmert, és sötétszürke kabátot viselt. A keresett személy testi jellegzetessége, hogy orra enyhén turcsi, illetve mozgása hintázó, karjait testétől távol tartja, azokat erősen lengeti.
A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőiről, vagy a fantomképen látható személyről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnüldözési Alosztályán, vagy hívja a 112-es segélyhívószámot.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100 ezer forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. Ez az összeg annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.
MH-CSMRFK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest