Rongálás bűntette miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A feljelentés szerint egy ismeretlen elkövető valamikor január 19-e és február 2-a között felborította és megrongálta az egyik, a szegedi Vér-tó dombján felállított szobrot.
A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjéről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy hívja a 112-es segélyhívószámot.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100 ezer forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díj annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.
MH-CSMRFK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest