Manapság már nem igazán az esküvők, inkább a karneválok idejének tartják az év második hónapját. Ezt a pár hetet egyben tél búcsúztatóként is jegyzik, így például a mohácsi Busójárást is jellemzően ekkor tartják meg. De nem csak ezt a programot érdemes fontolóra venni, hiszen városunkban is vannak lehetőségek szép számmal, például a siklósi Örsi Ferenc Művelődési Központban tartandó Farsangi Royal Bál, ami február 9.-én 20 órától kerül megrendezésre.

Ha már farsang, akkor jelmez és csillogó szemmaszkok, ráadásul nem csak a jó kedv érdekében ajánlatos beöltözni, hiszen a jelmezesnek „welcome drink” dukál. Hogy mit öltsünk magunkra? Aki tökéletes jelmezt akar, annak a kölcsönző jó megoldást jelent, azonban a kézzel készült ruhák az alkotás örömeit is megadják, ráadásul a kreativitásnak semmi sem szab határt. Ha az álom egy kedvenc filmkarakter vagy egy mesefigura, ami éppen nem az aktuális divat része, akkor sem kell lemondani róla.

Tehát alkotásra fel! Február 9-e tökéletes időpont arra, hogy valaki más bőrébe bújva töltsünk el egy hangulatos karneváli estét.

 

SH

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest