Makó Híradó-CSMRFK

Mint arról beszámoltunk két ismeretlen férfi rabolt ki egy ötvösboltot egy fegyverutánzattal Szentes belvárosában január 11-én délután. A támadók megkötözték az alkalmazottat, majd elmenekültek a zsákmánnyal. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást.
A bűncselekményt elkövető két személy leírása: az egyikük 20-25 év körüli, kb. 170 cm magas, erősebb testalkatú, sötét színű kötött sapkát, kabátot és nadrágot viselő férfi, a másikuk 20-25 év körüli, 175 cm magas, vékonyabb testalkatú, sötét színű sapkát és dzsekit viselő férfi, akinek a kabátja hátsó részén, a vállainál két oldalon függőlegesen lefutó sárga díszítő csík volt látható.
Az elkövetők az eltulajdonított ékszereket egy fekete színű sporttáskába pakolva távoztak a helyszínről.
A támadók a bűncselekmény elkövetése során eltulajdonítottak három darab nagyobb értékkel bíró arany köves gyűrűt és egy pár köves fülbevalót. Aki a bűncselekmény elkövetőiről, vagy a csatolt fényképeken látható gyűrűkről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnüldözési Alosztályán, vagy hívja a 112-es segélyhívószámot.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100 ezer forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. Ez annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

Az ellopott nagyértékű gyűrűk:

Fotó: www.police.hu
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest