Makó

Makóra is kerülhet az árverésre bocsátott Fradi-csuka


A cipő exkluzív, egyedi megrendelésre készült, bőr anyagú, a Converse gyár által legyártott, a márka szokásos védjegyeivel, logóival, stílusával.

Herédi Gábor és Szászfalvi Bence úgy gondolták, hogy a Ferencvárosi Torna Club jótékonysági tradícióit folytatva a klubbal közösen a cipő eladásából befolyt összeggel a Tűzoltó utcai daganatos gyermekek alapítványát támogatják.

– A klub rendszeresen részt vesz különböző jótékonysági akciókban, és mivel mindketten fradisták vagyunk, úgy gondoltuk, így jóval több embert tudunk az ügy mellé állítani. Szurkolóink rendre bizonyítják tettrekészségüket a hasonló alkalmakkor, ezért úgy gondoltuk, hogy ez az egyedi ajándék sokakat sarkall majd adományozásra – mondta Herédi Gábor.

– A csapat már többször meglátogatta a klinika lakóit és úgy gondoltuk ezzel a gesztussal mi is tudunk segíteni, hogy jobban teljen a gyerekek karácsonya. A lehetőségeinkhez mérten továbbra is igyekszünk segíteni, hiszen ilyen a Fradi-család – tette hozzá Szászfalvi Bence.

Az összegből megvásárolt ajándékokat a Ferencvárosi Torna Club labdarúgói személyesen viszik el karácsony előtt a beteg gyermekeknek.
A licitet ITT érhetik el. Az aukció még november 22-éig, 16 óráig tart.

KH